Wingwave

Sinds 2013 werkt Topsportcoach.eu tijdens de individuele coaching sessies ook met Wingwave coaching, afgeleid van EMDR. Wingwave helpt je om het verleden los te laten, te genieten van vandaag en morgen te verwelkomen.

“Met wingwave, ontwikkeld door twee Duitse psychologen (afgeleid van EMDR), laat ik je met de ogen snelle handbewegingen volgen. Daarmee boots je als het ware de REM-fase na en komt de verwerking van emoties op gang. Neem bijvoorbeeld angst. Deze voel je vaak in je buik en geeft kortsluiting in je lichaam. Daardoor kun je niet de topprestaties leveren die je wilt leveren.” “Topprestaties die vaak verwacht worden door trainers, toeschouwers en wellicht jezelf…. Door met wingwave de REM-fase na te bootsen, kun je dat gevoel oproepen, de oorzaak bepalen en de kortsluiting elimineren zodat je meer kan bereiken en optimaal kunt focussen waardoor je beter bestand bent tegen stress. Daarbij test ik heel secuur met de myostatik-test (ringvinger-test) of we het juiste gevoel te pakken hebben om zo een snel en langdurig resultaat te bereiken.

Met wingwave kun je niet weghalen wat je hebt meegemaakt. Wel verander je de kijk op problemen uit het verleden. Zoals blessures, nederlagen en jeugdtrauma’s, die zijn opgeslagen in je onderbewustzijn. Deze kunnen blokkades veroorzaken in de sport.

“Uiteindelijk helpt wingwave je om het verleden los te laten, te genieten van vandaag en morgen te verwelkomen. Wingwave versterkt het geloof in jezelf, verhoogt het gevoel van eigenwaarde en verwijdert blokkades naar success waardoor je, je individuele doelstellingen kunt behalen.”

Meer informatie?
Bel vrijblijvend: 040-2064144 of 06-20138114
Of mail naar: info@topsportcoach.eu
Covid-19 proof

Kwaliteitszegel

Wingwave vervangt echter geen psychotherapie en ook geen voorgeschreven behandelingen of medicatie van artsen. Wingwave geneest geen geestesziekten die behandeld moeten worden door een psycholoog of psychiater.

wingwave
© 2007-2023 Topsportcoach.eu

Mentale training, Wingwave, EMDR, Ervaringsleer, Zelfbewustzijn, Zelfbewustwording, Zelfvertrouwen, Gezondheid, Focus, Meditatie, Communicatie, Slaapproblemen, Faalangst, Nervositeit, Mindfullness, Oudzeer, Stress, Persoonlijkheidstraining, Training, Coaching, Retraite, Burnout, Angst, Depressie, Ongelukkig, Relatieproblemen, Relatie, Rust, Worklifebalance, Levensvreugde, Kracht, Vertrouwen, Professioneel, Liefde, Integriteit.