Individuele Coaching

Heb je moeite met de druk om topprestaties te leveren? Bijvoorbeeld als topsporter, musicus, theaterartiest of danser? Herken je daarbij problemen als stress, onzekerheid en lichamelijke klachten? Laat je dan begeleiden door Topsportcoach.eu. Al na vier tot zes sessies sta je weer zelfverzekerd op het veld of podium. Waarbij de topprestaties als vanzelf (terug)komen.

Meer informatie?
Bel vrijblijvend: 040-2064144 of 06-20138114
Of mail naar: info@topsportcoach.eu

Werkwijze

Het coaching traject van Topsportcoach.eu neemt meestal vier tot zes sessies van 1,5 à 2 uur in beslag, verdeeld over een periode van vier tot zes weken.

Eerst kijken we in de intake waar je tegenaan loopt en welke klachten dat oplevert. Verder is het belangrijk dat er sprake is van een klik, van wederzijds vertrouwen. Ben je open, eerlijk en wil je samenwerken?

In de vervolgsessies brengen we je leven in kaart. Hoeveel uur per week train je? Combineer je dat met werk of studie? Lukt dat goed? Wat doe je in je vrije tijd? Wat is het eet- en drinkpatroon? Welke relaties met familie, vrienden en op het werk zijn er? Welke spanningen bestaan daarin? Wat is daar de oorzaak van? Enzovoorts.

Na deze uitgebreide inventarisatie kijken we waar je staat en wat je wilt bereiken. En waarom je die doelen hebt. Heb je ze vanuit een intrinsieke motivatie of omdat je bijvoorbeeld bevestiging zoekt van buitenaf? Of is er misschien sprake van een (onbewuste) vlucht?

We maken je ook bewust van de blokkades die optreden naar jouw doelen. Van de contraproductieve mechanismen die je (onbewust) inzet. Laat je het koppie snel hangen bij tegenslag? Is ‘de ander’ of iets anders altijd de schuld bij een verloren wedstrijd? Durf je geen negatieve feedback te geven aan teamgenoten? Heb je last van verborgen agressie met snelle irritaties? Enzovoorts. Dergelijke negatieve en energierovende patronen hebben een persoonlijke oorsprong die je samen met Topsportcoach.eu achterhaalt.

Daarna ontdekken we met talrijke methoden hoe je die blokkades het beste los kunt laten. Zodat je de achterliggende problemen op kunt lossen, jouw doelen realiseert en uitdagingen krachtig tegemoet treedt. Enkele van die methoden zijn: meditatie, bio-energetica, ademhalingstechnieken, confrontatie, visualisatie, wingwave en een rollenspel. Bij iedere persoon is sprake van maatwerk, elke keer is anders. Maar het resultaat is steeds hetzelfde: zelfbewuste mensen die vol zelfvertrouwen de dingen gaan doen die ze echt willen. En die met plezier leiden tot topprestaties.

© 2007-2023 Topsportcoach.eu

Mentale training, Wingwave, EMDR, Ervaringsleer, Zelfbewustzijn, Zelfbewustwording, Zelfvertrouwen, Gezondheid, Focus, Meditatie, Communicatie, Slaapproblemen, Faalangst, Nervositeit, Mindfullness, Oudzeer, Stress, Persoonlijkheidstraining, Training, Coaching, Retraite, Burnout, Angst, Depressie, Ongelukkig, Relatieproblemen, Relatie, Rust, Worklifebalance, Levensvreugde, Kracht, Vertrouwen, Professioneel, Liefde, Integriteit.