Persoonlijkheidstraining

Leef je leven Cento per Cento

8 – 12 maart 2023

Geef jezelf Persoonlijkheidstraining cadeau

Tijdens de training Leef je leven Cento per Cento ga je in een beschermde en veilige omgeving vier dagen met lichaam, geest en gevoel aan de slag. Door fysieke en mentale grenzen te verleggen, ben je in staat om blokkades te doorbreken, energie vrij te maken en concrete individuele oplossingen te vinden. Je leert je gevoelens kennen, jezelf te accepteren en te waarderen. Dit vormt de basis voor een vitaal, succesvol en opgewekt leven.

Er zijn duizend en één redenen waarom je niet in staat bent om optimaal te presteren en te genieten van het leven. Met de intensieve persoonlijkheidstraining Leef je leven Cento per Cento ruim je elke barrière op.

Wat brengt de training  je?

  • Vergroten van je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen
  • Betere sociale vaardigheden en leiderschapscapaciteiten
  • Het vinden van balans tussen werk en privé
  • Meer rust, energie en vitaliteit
  • Beter innerlijk evenwicht en meer tevredenheid

Waarom (bijna) 4 dagen?

Deze periode heb je nodig om oud zeer achter je te laten, tot rust te komen en te achterhalen wat je tegenhoudt om te doen wat je graag (anders) wilt doen. Om echt te leren leven en werken vanuit je kracht en dit ook vast te houden.

Voor wie is deze training?

Voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen, of je nu manager, directeur, student, topsporter, secretaresse, huisvrouw of chirurg bent, iedereen doet mee om zijn/haar persoonlijke reden.

100% toewijding!

Cento per Cento betekent 100%.  Een mooie kans om je verder te ontwikkelen en je capaciteiten te ontdekken en te benutten. Deze training is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven!

Eerstvolgende mogelijkheid

8 – 12 maart 2023 (woensdag 18.30 uur t/m zondag 14.00 uur)
Locatie: omgeving Eindhoven

Investering

€ 895,- p.p. (zakelijk excl. btw)
Exclusief verblijfskosten, te betalen bij aankomst.
Betaling in termijnen mogelijk.

Vraag ook naar de package deal van Topsportcoach.eu / SUZA training en coaching.
Belasting voordeel, kijk bij www.belastingdienst.nl

Meer informatie

040-2064144 of 06-20138114 of info@topsportcoach.eu

Inschrijven

“Voel me rustiger, zelfverzekerder en meer ontspannen.”

“Kwaliteit van leven met sprongen vooruit”

© 2007-2023 Topsportcoach.eu

Mentale training, Wingwave, EMDR, Ervaringsleer, Zelfbewustzijn, Zelfbewustwording, Zelfvertrouwen, Gezondheid, Focus, Meditatie, Communicatie, Slaapproblemen, Faalangst, Nervositeit, Mindfullness, Oudzeer, Stress, Persoonlijkheidstraining, Training, Coaching, Retraite, Burnout, Angst, Depressie, Ongelukkig, Relatieproblemen, Relatie, Rust, Worklifebalance, Levensvreugde, Kracht, Vertrouwen, Professioneel, Liefde, Integriteit.