1

1

1

Tevreden cliënten

Lees hier wat cliënten over Topsportcoach.eu zeggen.

“ Je kunt iets bereiken wat je nog nooit bereikt hebt,
….als je iets doet wat je nog nooit gedaan hebt.”

‘Heeft mij zelfbewuster gemaakt’  Tom, Jeugdkampioen EG 2019

“De training Cento per Cento en individuele coaching hebben mij zelfbewuster gemaakt en ervoor gezorgd dat ik sterker in mijn schoenen sta.

Het zelfbewustzijn helpt bij het ontdekken van dingen die mij nog dwars zitten en waar aan gewerkt kan worden. Dit door middel van oefeningen en Wingwave maakt het praktisch en krachtig.” Tom, Jeugdkampioen EG 2019

‘Motivatie en zelfvertrouwen weer terug’  Valerie Magis, hockeyinternational

“4 april 2012 kreeg ik te horen dat ik diabetes type 1 had. Dat bericht was een enorme opdonder, ik kan het nog niet geloven. Voortaan ben ik 24/7 bezig om mijn bloedglucose te reguleren. Anders kan ik niet optimaal presteren in mijn sport. Misschien moet ik wel mijn leven lang prikken en mijn koolhydraten tellen om een hyper of hypo te voorkomen.

Na zo’n tegenslag moet je je motivatie terug zien te krijgen en vooral je zelfvertrouwen. Bij Suzanne bleek ik daarvoor aan het juiste adres. We zijn samen hard aan de slag gegaan om ‘mijzelf’ terug te vinden. Om opnieuw te geloven in hetgeen ik goed ben.

En met succes. Ik kon weer aansluiten bij het Nederlands Elftal en ben onder meer beloond met een mooie trip naar Spanje. En weet je wat ook zo fijn is? Waar ook ter wereld kan ik Suzanne even appen of bellen. Ze weet mij altijd weer rustig te maken.”

Valerie Magis, hockeyinternational.

‘Ik haal je straks wel weer in’  Luca Vreeswijk – veldrijder

“Na mijn blessure had ik vaak negatieve gedachten als het niet liep zoals ik wilde. Ik liet mijn kop hangen, had er geen zin meer in. Na de lessen van Suzanne zag ik in dat ik vanuit een dal kwam en een achterstand had door mijn blessure.

Toen ze mij voorbij reden, dacht ik eerst dat ik het niet meer kon, dat ik niet goed genoeg was. Nu denk ik: ik haal je straks wel weer in. Ik heb veel baat gehad bij de coaching door Suzanne.

Niet alleen in het wielrennen, maar ook in het dagelijks leven.”

Luca Vreeswijk, veldrijder

“Het was een intensieve donderdagavond waarin ik mijn fysieke en mentale grenzen heb verlegd. Niettemin twijfelde ik over hoe het zelfvertrouwen na deze avond vergroot zou zijn. Het antwoord vond ik de zaterdag erna, tijdens mijn golf matchplay wedstrijd, van ‘man tegen man’. Onderweg kwam ik diverse (mentale) hindernissen tegen. Regenbuien, een trolley die kapot ging…

En toen de zon ging schijnen, bleek ik mijn zonnebril niet bij me te hebben, terwijl ik nooit zonder speel. Dergelijke tegenvaller(tje)s kunnen mij behoorlijk uit mijn evenwicht brengen. Maar dit keer overwon ik ze snel. Eigenlijk had ik er niet zoveel gedachten bij. Er was voornamelijk zelfvertrouwen tot en met de laatste putt. Eentje van 1,5 meter, voor de win.

Ik wist dat ik deze moest maken. Ik wist ook dat ik het kon. En… het gebeurde. Toen viel ook een ander balletje in het putje. Als je weet dat je fysiek en mentaal een grens kunt verleggen, en als je weet dat je dit zeker kunt als het moet, dan heet dit zelfvertrouwen.”

Margriet Baarns Golfcoach  www.margrietbaarns.nl

‘Weer op het goede spoor’  Eva Wacanno – Tennisspeelster

“Professioneel tennis vergt veel van een speler. Je moet mentaal 100% zijn om optimaal te kunnen presteren. Net als andere spelers, heb ik een periode gehad waarin ik tegen veel dingen aan liep.

Hierdoor ging ik op een andere, negatieve manier naar mezelf kijken en zag ik de dingen niet meer zoals ze waren. Suzanne heeft mij heel erg geholpen om uit dit dal te klimmen. Door veel te praten, me met mezelf te confronteren en handvatten te geven.

Uiteindelijk kwam ik weer op het goede spoor terecht, wat tot nu toe heeft geleid tot mooie resultaten!”

Eva Wacanno

‘Mentaal sterker geworden’  Sjors van der Velden – Tennisspeler

“Na negen jaar tennis, heb ik gemerkt dat mentaliteit vaak het onderscheid bepaalt in de sport. Als je slecht in je hoofd zit, kun je nooit maximaal presteren. Suzanne helpt me om dit mentale aspect te verbeteren, in zowel tennis als privé.

Door de coaching krijg ik meer vertrouwen. Ik weet waar ik vertrouwen uit kan halen. Als je goed denkt, kunnen fouten successen worden.

Hiermee helpt Suzanne. Soms heb ik meer zin in tv kijken. En sommige opdrachten zijn best vermoeiend

Maar dan is het een kwestie van doorzetten. Met als resultaat dat ik mentaal veel sterker ben geworden. Als je echt beter wilt worden in je sport of positiever in het leven wilt staan, kan ik Suzanne sterk aanraden.”

Sjors van der Velden

“Mijn zoon van negen volgt de training van Suzanne. Voordat hij hiermee begon, zat hij vast in zijn emoties. Dat uitte zich vaak in woedeaanvallen. Mijn zoon werd ook vaak onzeker wanneer zich nieuwe dingen aankondigden.

Bijvoorbeeld op school of in zijn sport voetbal, dat hij op een zeer hoog niveau beoefent. Na een aantal sessies bij Suzanne ken ik mijn kind niet meer terug. Voorheen kon hij volledig in zichzelf gekeerd zijn. Nu praat hij over zijn gevoelens en emoties.

Hij staat weer vrolijk in het leven. Doordat zijn emotionele en sociale blokkades worden opgeheven, presteert hij beter op school en in zijn sport. Hij gaat met sprongen vooruit..”

Een zeer gelukkige moeder.

‘Als coach gecoacht’  trainer/coach

“Als trainer-coach van een professioneel voetbalteam sta ik voortdurend onder druk. Spanning in mijn buik is het gevolg. De druk van buitenaf wordt me te veel, terwijl ik weet dat ik als trainer een belangrijke voorbeeldfunctie heb. Ik wil, ook als ik meedogenloos onder druk sta, gelaten, cool en soeverein blijven m.a.w. mijn emoties onder controle kunnen houden en daarmee die van mijn team. Met Topsportcoach.nu hebben we hier met succes aan gewerkt.

Ik voel nu meer rust in mijn hoofd, de spanning in mijn buik is weg en ik ben mijn emoties de baas. Hierdoor straal ik meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn uit en ben ik onafhankelijker geworden van invloeden van buitenaf. Niks en niemand kan mij uit mijn concentratie halen. Dit heeft een positieve uitwerking op mezelf, mijn spelers en de resultaten.”

“Hi Suzanne, het gaat goed met me zowel op school als op de tennisbaan. Uw hulp heeft gewerkt en ik flip nauwelijks tot nooit meer! Heel erg bedankt.”

“De coaching van Suzanne Beyer heeft me op heel veel vlakken geholpen. Zo ‘blokkeerde’ ik op belangrijke momenten in mijn tenniswedstrijd, waardoor ik niet goed gefocust was.

Deze blokkeringen in mijn gedachtes waren na 2-3 sessies compleet verdwenen. Daarnaast is Suzanne een fijn persoon met wie je goed kunt praten.”

© 2007-2023 Topsportcoach.eu

Mentale training, Wingwave, EMDR, Ervaringsleer, Zelfbewustzijn, Zelfbewustwording, Zelfvertrouwen, Gezondheid, Focus, Meditatie, Communicatie, Slaapproblemen, Faalangst, Nervositeit, Mindfullness, Oudzeer, Stress, Persoonlijkheidstraining, Training, Coaching, Retraite, Burnout, Angst, Depressie, Ongelukkig, Relatieproblemen, Relatie, Rust, Worklifebalance, Levensvreugde, Kracht, Vertrouwen, Professioneel, Liefde, Integriteit.